Fift-o’graphy

Er zijn grote fotolabo’s en kleinere fotolabo’s. Fift-o’graphy is een klein fotolabo en dat heeft zijn voordelen en zijn nadelen.  Bij Fift o’graphy staan geen 5 mensen klaar om jouw opdracht tegen overmorgen klaar te hebben. Maar als het ook tegen volgende week mag dan kan je bij Koert rekenen op een persoonlijke aanpak, een perfecte afwerking en een vriendelijke prijs.

Koert Marten zegt het op z’n website zo: “Als klein fotolabo drukken wij met de grootste zorg vakkundig al uw digitale fotobestanden af op een breed assortiment van kwalitatief hoogstaand papier. U kan bij ons terecht voor printopdrachten, het aanbrengen van kleef- en beschermfolie alsook voor het produceren van afgewerkte moderne expositiebeelden en wanddecoratie”.

 

A picture is worth a thousand words. AFine Art print so much more

Als gepassioneerd amateur fotograaf heb ik zelf mogen ervaren hoe een mooie kwalitatieve print je eigen foto naar een hoger niveau tilt. De liefde voor papier is steeds verder gegroeid tot wat fift-o’graphy vandaag is. Een klein fotolabo dat ’s avonds en in het weekend de liefde voor papier met jou wilt delen.

Overdag werk ik als Netwerk en Security Consultant bij Kappa Data. Het creatieve en ambachtelijke van fift-o’graphy houdt mij mentaal in een perfecte balans.

Wat vind jij van dit topic?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.

Instagram
Text widget

Aenean congue blandit semper. Nulla sodales convallis risus vitae ultrices. Sed tempor nulla vel sodales facilisis. Curabitur cursus egestas bibendum.