PRIVACY & COOKIES

Proficiat, je hebt de saaiste en minst gelezen pagina van mijn website gevonden.
In dit artikel leg ik uit hoe ik omga met jouw persoonlijke gegevens, wat je kan doen als je herkenbaar in beeld wordt gebracht en of er cookies worden rondgestrooid.

Wil je jou privacy maximaal beschermen gebruik dan geen Internet, geen smartphone, geen bankkaart of geen andere digitale toepassingen. ga nooit naar buiten, zodat je zowel de camera’s van fotografen als de bewakingscamera’s van overheden en bedrijven ontloopt.

Op fotofolie.be publiceer ik uitsluitend foto’s die ik zelf heb gemaakt, tenzij anders aangegeven. Mijn foto’s en de publicatie ervan dienen louter een artistiek doel. Foto’s waarop mensen herkenbaar in beeld staan worden nooit voor reclamedoeleinden gebruikt (tenzij de geportretteerde toestemming geeft).
Herken je jezelf op een van mijn foto’s en wil je dat deze nergens wordt gepubliceerd? Neem dan contact op. Geef aan om welke foto het gaat en stuur een kopie van een identiteitsbewijs mee, met daarop een duidelijke afbeelding van jezelf. Als ik er zeker van ben dat jij de persoon op mijn foto bent, kan ik ervoor zorgen dat deze niet langer zichtbaar is voor anderen. Als je dat wil is het mogelijk om een versie in hoge resolutie te ontvangen van de foto waar jij op staat.

Voor de opslag van mijn foto’s maak ik gebruik van eigen hardware en beveiligingssoftware, en van de beveiligde servers van onder meer Jottacloud.com en dropbox.com. Foto’s kunnen worden opgeslagen door sociale media als Instagram, Twitter en Facebook.
Ik stel mijn foto’s alleen aan overheidsdiensten beschikbaar als de wet mij daartoe verplicht.

Als je contact opneemt via fotofolief.be of omdat je mij rechtstreeks mailt, krijg ik je naam en e-mailadres. Die gegevens gebruik ik louter om e-mail te beantwoorden en bewaar ik niet langer dan strikt nodig.

 

Ook krijg ik je e-mailadres als je je inschrijft voor updates op deze website. Dit e-mailadres sla ik op zolang je hiervoor bent ingeschreven en dient enkel om je de gevraagde updates te sturen. Hiervoor maak ik gebruik van de beveiligde servers van Mailchimp.com.

 

Namen en (e-mail)adressen die ik via de website ontvang, worden door mij niet verhandeld of doorgegeven aan anderen. Je hebt altijd het recht om de gegevens in te zien die ik van je heb. Je mag ze laten wijzigen of verwijderen. Niet tevreden? Laat het me weten. Je hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie via https://www.privacycommission.be/nl

Fotofolie.be gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Straatfotograaf.be gebruikt cookies met een technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.

Op fotofolie.be maak ik gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze cookies zijn bedoeld om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Op deze website kunnen ook cookies geplaatst worden door derden. Dit kunnen bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven zijn.

Bij jouw eerste bezoek aan deze website ben je geïnformeerd over deze cookies en is je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Als je besluit verder te scrollen of de navigatie te gebruiken, aanvaard je de acceptatie van cookies.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Hoe je dit moet doen, hangt af van de browser die je gebruikt.

Proficiat en dank je wel, je hebt deze hele pagina gelezen. De kans is groot dat je de eerste bent.