FIFT-O’GRAPHY

Er zijn grote fotolabo’s en er zijn kleinere fotolabo’s. Fift-o’graphy is eerder een klein fotolabo en dat heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Bij Fift-o’graphy  staan geen vijf mensen klaar om jouw opdracht tegen overmorgen klaar te hebben maar als het ook tegen volgende week mag dan kan je bij Koen Martens rekenen op een persoonlijke aanpak, een perfecte afwerking en een vriendelijke prijs.

Koen Martens zegt het op de website van Fift-o’graphy zo: “Als klein fotolabo drukken we met de grootste zorg vakkundig al uw digitale fotobestanden af op een breed assortiment van kwalitatief hoogstaand papier. Je kan bij ons terecht voor printopdrachten, het aanbrengen van kleef- en beschermfolie alsook voor het produceren van afgewerkte moderne expositiebeelden en wanddecoratie.

A picture is worth a thyousand words. A Fine Art print so much more
Steve Denby

 

Als gepassioneerd amateurfotograaf heb ik zelf mogen ervaren hoe een mooie kwalitatieve print je eigen foto naar een hoger niveau tilt.

De liefde voor papier is steeds verder gegroeid tot wat Fift-o’graphy vandaag is. Een klein fotolabo dat ’s avonds en in het weekend de liefde voor papier met jou wilt delen.

Overdag werkt Koen Martens als Netwerk en Security Consultant bij Kappa Data. Het creatieve en ambachtelijke van

Als gepassioneerd amateur fotograaf heb ik zelf mogen ervaren hoe een mooie kwalitatieve print je eigen foto naar een hoger niveau tilt. De liefde voor papier is steeds verder gegroeid tot wat fift-o’graphy vandaag is. Een klein fotolabo dat ’s avonds en in het weekend de liefde voor papier met jou wilt delen.

Overdag werk ik als Netwerk en Security Consultant bij Kappa Data. Het creatieve en ambachtelijke van fift-o’graphy houdt mij mentaal in een perfecte balans. 

Wat vind jij van dit topic?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook leuk

ALLES VOOR DE KUNST

Eerst iets over deze foto. Moet ik toelating vragen om deze foto te nemen? Deze Catalaanse dame

RECHT OP AFBEELDING

Nee, ik heb deze Hongaarse dame geen toestemming gevraagd of ik haar op de foto mocht zetten.

ALLES VOOR DE KUNST

Eerst iets over deze foto. Moet ik toelating vragen om deze foto te nemen? Deze Catalaanse dame

RECHT OP AFBEELDING

Nee, ik heb deze Hongaarse dame geen toestemming gevraagd of ik haar op de foto mocht zetten.