FIFT-O’GRAPHY

Er zijn grote fotolabo’s en er zijn kleinere fotolabo’s. Fift-o’graphy is eerder een klein fotolabo en dat heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Bij Fift-o’graphy  staan geen vijf mensen klaar om jouw opdracht tegen overmorgen klaar te hebben maar als het ook tegen volgende week mag dan kan je bij Koen Martens rekenen op een persoonlijke aanpak, een perfecte afwerking en een vriendelijke prijs.

Koen Martens zegt het op de website van Fift-o’graphy zo: “Als klein fotolabo drukken we met de grootste zorg vakkundig al uw digitale fotobestanden af op een breed assortiment van kwalitatief hoogstaand papier. Je kan bij ons terecht voor printopdrachten, het aanbrengen van kleef- en beschermfolie alsook voor het produceren van afgewerkte moderne expositiebeelden en wanddecoratie.

A picture is worth a thyousand words. A Fine Art print so much more
Steve Denby

Als gepassioneerd amateurfotograaf heb ik zelf mogen ervaren hoe een mooie kwalitatieve print je eigen foto naar een hoger niveau tilt.

De liefde voor papier is steeds verder gegroeid tot wat Fift-o’graphy vandaag is. Een klein fotolabo dat ’s avonds en in het weekend de liefde voor papier met jou wilt delen.

Overdag werkt Koen Martens als Netwerk en Security Consultant bij Kappa Data. Het creatieve en ambachtelijke van fift-o’graphy houdt mij mentaal in een perfecte balans. 

Als gepassioneerd amateur fotograaf heb ik zelf mogen ervaren hoe een mooie kwalitatieve print je eigen foto naar een hoger niveau tilt. De liefde voor papier is steeds verder gegroeid tot wat fift-o’graphy vandaag is. Een klein fotolabo dat ’s avonds en in het weekend de liefde voor papier met jou wilt delen.

Misschien vind je dit ook leuk

Elliott Erwitt

ELLIOTT ERWITT

Geschatte leestijd: 2 minuten Eliot Erwitt, een meesterlijke fotograaf bekend om zijn treffende beelden, heeft de wereld betoverd met zijn unieke

Larry Fink

LARRY FINK

Geschatte leestijd: 2 minuten Larry Fink, geboren op 28 maart 1941, is een invloedrijke Amerikaanse fotograaf die bekend staat om zijn

SAUL LEITER

Geschatte leestijd: 2 minuten Ik loop al een tijdje te peinzen waar ik naartoe wil met mijn fotografie. En dan loop