Kerala_36

KERALA

Kerala is een prachtige staat in het zuidwesten van India, die bekend staat om zijn weelderige tropische landschappen, stranden en unieke cultuur.
De backwaters van Kerala zijn een netwerk van lagunes, kanalen en meren die door de staat stromen. Het is een populaire attractie voor toeristen en biedt de mogelijkheid om te genieten van de rustige en serene omgeving. Je kan meerdaagse tochten reserveren op traditionele boten; Aan boord geniet van de lokale keuken. De theevelden van Kerala bieden een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels bedekt met weelderige groene theeplanten. Bezoek Munnar, de belangrijkste thee producerende regio van Kerala, om de prachtige theeplantages te ontdekken.
Kerala heeft verschillende natuurparken die de thuisbasis zijn van zeldzame diersoorten, waaronder het Periyar Wildlife Sanctuary. Hier kun je genieten van de natuurlijke schoonheid en wilde dieren spotten. Kortom, Kerala is een prachtige bestemming die veel te bieden aan reizigers. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, cultuur of natuur, Kerala heeft het allemaal.